Ο Χειρουργός Ράπτης Δημήτριος, δέχεται ασθενείς στα ιατρεία του, που στεγάζονται στα Μελίσσια και τα Γλυκά Νερά. Πρόκειται για χώρους άρτια εξοπλισμένους με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό κοντά σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα και εύκολα προσβάσιμα, τόσο με αυτοκίνητο όσο και με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ιατρείο Μελισσίων

εικόνα_Viber_2023-02-03_22-49-20-183
εικόνα_Viber_2023-02-03_22-49-36-304

Ιατρείο Γλυκά Νερά

εικόνα_Viber_2023-02-03_22-50-16-982
MG_4148

Βρείτε λύση στην πάθηση που αντιμετωπίζετε

Ο Γενικός Χειρουργός Δρ. Ράπτης μπορεί με την εμπειρία του να σας προτείνει την πιο αποτελεσματική μέθοδο.

Μίλησαν για τον Ιατρό

Σωτηρία Φαρμάκη
Σωτηρία Φαρμάκη
5 Iούνιος 2023
Ο κος Ράπτης είναι κορυφή και είναι ακόμη σε μικρή ηλικία. Οι δεξιότητες χαρίζονται από τον Θεό στον άνθρωπο. Επιστήμων δεξιοτέχνης άριστος γνώστης που αγαπά αυτό που κάνει, αλλά πάνω απ'όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Έκανα επέμβαση λαπαροσκοπική αποκατάσταση με θολοπλαστική κατά Nissen. Κοινώς διαφραγματοκοίλη. Δεν αναλαμβάνει ο καθένας να την κάνει. Δεν κατάλαβα τίποτε!!! Ο γιατρός άψογος μου ανέλυσε λεπτομερώς το συγκεκριμένο πρόβλημα στο πεπτικό σύστημα πολλών συνανθρώπων μας και τι ακριβώς θα κάνει, όπως και έγιναν όλα επιτυχώς. Άλαξε η ζωή μου!!! Μπορώ και τρώω κανονικά!!! Τέρμα οι εμετοί, οι ζαλάδες, οι ατονίες!!!! Με πήρε τηλέφωνο μερικές ημέρες μετά να δει πως είμαι. Δεν το περίμενα!!! Συνήθως σε ξεχνούν μόλις φύγεις.... Σας ευχαριστώ θερμά κύριε Ράπτη για όσα κάνατε για μένα, να σας έχει πάντα ο Θεός καλά και με υγεία, διότι τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η Ελλάδα μας μας για να ξαναβρεί την χαμένη της ταυτότητα.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΡΑΜΑΛΗΣ
29 Μάιος 2023
Ο κύριος Ράπτης Δημήτρης έκανε χειρουργική επέμβαση με την λαπαροσκοπική μέθοδο στην μητέρα μου ηλικίας 87 ετών για την αφαίρεση της χοληδόχους κύστης . Το επείγον της κατάστασης δεν άφησε περιθώρια προγραμματισμού , ήταν μια δύσκολη επέμβαση η οποία ήταν επιτυχής . Δεν υπήρξαν παρενέργειες η επιπλοκές , είστε εξαιρετικός .
Lemesos 24
Lemesos 24
24 Aρίλιος 2023
Σίγουρη κ Αξιόπιστη λύση σε απλά αλλά και extra εξειδικευμένα Χειρουργικά προβλήματα ο Κος Ραπτης. Δοκιμασμενο αυτό. Εύκολη η πρόσβαση στα Βόρεια Προάστια και στα Μελλισια. Τέτοιοι 👨‍⚕️ ιατροί μας λείπουν 🏥🤗🎗️👍.
Manolis Gkoumenis
Manolis Gkoumenis
16 Aρίλιος 2023
Την 12/04/2023 έκανα χειρουργείο λαπαροσκοπικής χολοκυστεκτομής με το Κ.Ραπτη Δημήτριο με απόλυτη επιτυχία.Τον ευχαριστώ Θερμά ως Γιατρό μα πάνω απ'ολα ως ανθρωπο και επιστήμονα.Ευχαριστω πολύ για όλα.(Έκανα και Πάσχα σπίτι μου).
vasileios karamolegkos
vasileios karamolegkos
14 Aρίλιος 2023
Επέμβαση χολοκυστεκτομής 29/3/23 με απόλυτη επιτυχία! Εξαιρετικός Γιατρος από κάθε άποψη, έμεινα απίστευτα ικανοποιημένος, ευχαριστώ για όλα!!!
GEORGIOS MATSANGOURAS
GEORGIOS MATSANGOURAS
9 Aρίλιος 2023
Επιτυχής επέμβαση βουβουνωκήλης τον Μάρτιο 2023. Ο κος Ράπτης διατήρησε μετεγχειρητικά ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση μου και παρά το φόρτο εργασίας των χειρουργίων έδειξε πολύ ανθρώπινο ενδιαφέρον.
Theo Fotos
Theo Fotos
3 Aρίλιος 2023
Εξαιρετικός χειρούργος! Ο κύριος Ράπτης έδωσε άμεση λύση στο προσωπικό μου ιατρικό πρόβλημα. Προέβει σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης αιμορροϊδων με απόλυτη επιτυχία και με πάρα πολύ καλή μετεγχειρητική αποκατάσταση στο πρόβλημα μου. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της μετεγχειρητικής μου πορείας. Εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας!
Ellie Sakoutis
Ellie Sakoutis
30 Μάρτιος 2023
Μου έκανε αφαίρεση θυρεοειδή.Όλα πήγαν εξαιρετικά.Έχω ήδη προγραμμματίσει επόμενο χειρουργείο μαζί του.
Ioannis Kalentzos
Ioannis Kalentzos
25 Μάρτιος 2023
Ο κ. Ράπτης χειρούργησε τον πεθερό μου στο έντερο λαπαροσκοπικά. Η εγχείρηση ήταν άριστη ενώ και το μετεγχειρητικό στάδιο πήγε πάρα πολύ καλά . Το ενδιαφέρον του για τον ασθενή αλλά και η επικοινωνία του για να υπάρχει ενημέρωση ήταν συνεχής δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας τόσο στον ασθενή όσο και στους οικείους του. Τον ευχαριστούμε πολύ!!!
Ευαγγελία Κολαρά
Ευαγγελία Κολαρά
23 Μάρτιος 2023
Εξαιρετικός!!!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ο ιατρός Δρ. Ράπτης, θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει για το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού.

Αν πρόκειται για επείγον περιστατικό, παρακαλώ καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμα.